Anunț închiriere spațiu

Categorie: Anunţuri Creat: Luni, 05 Decembrie 2016

Colegiul Tehnic „GHEORGHE ASACHI” BOTOŞANI, Cod fiscal 3748457, cu sediul în strada Prieteniei nr. 7, Botoşani, telefon / fax 0231 584006 / 584007, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunţă organizarea licitaţiei deschise pentru închirierea unui spaţiu cu suprafaţa de 160 mp situat la parterul atelierelor şcolii, locaţia din strada Cornişa nr. 5, Botoşani.

Pot depune oferte persoanele fizice autorizate/agenți economici/ONG-uri/asociații sportive care intenţionează să desfăşoare activităţi complementare actului de învățământ (inițiere în tenis de masă, activități de tip cerc orientate spre diverse domenii tehnice). Ofertele cu valoarea chiriei se depun în plic închis, la secretariatul şcolii, până la data de 15 decembrie 2016, orele 16,00.
Caietul de sarcini poate fi solicitat şi preluat gratuit de la secretariatul şcolii, str. Prieteniei nr.7, iar vizionarea spaţiului se poate face prin contactarea tehnicianului Buga Viorel, la locaţia din strada Cornişa nr. 5.
Deschiderea ofertelor se va face în şedinţă publică, în ziua de vineri, 16 decembrie 2016, orele 12, la sediul colegiului.
Ofertele neconforme cu prevederile caietului de sarcini nu vor participa la şedinţa de licitaţie publică.
Licitaţia va fi validată dacă prezintă ofertă cel puţin un participant eligibil, cu respectarea plafonului minim al chiriei stabilit de către Consiliul Local Botoşani. În cazul neprezentării nici unui potenţial contractant sau daca intervin alte cauze obiective, licitaţia se va repeta în săptămânile următoare, în fiecare vineri, la aceeaşi oră.
Anunţul a fost publicat, afişat la sediul unităţii, la ambele locaţii şi a fost postat pe pagina web a şcolii la data de 5 decembrie 2016.

Accesări: 830