Anunț licitație

Categorie: Anunţuri Creat: Vineri, 03 Ianuarie 2020

Colegiul Tehnic „GHEORGHE ASACHI” BOTOŞANI, Cod fiscal 3748457, cu sediul în strada Prieteniei nr. 2, Botoşani, telefon/fax 0231 584006/584007, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., anunţă organizarea licitaţiei deschise pentru închirierea unui spaţiu cu suprafaţa de 72 mp situat la parterul atelierelor şcolii, locaţia din strada Cornişa nr. 15 Botoşani.

Pot depune oferte persoanele fizice autorizate (PFA) sau societăţi comerciale (SC) care intenţionează să desfăşoare activităţi de producţie sau de reparaţii în domeniul mecanică, inclusiv mecanică auto şi sunt autorizate în acest sens. Ofertele cu valoarea chiriei se depun în plic închis, la secretariatul şcolii, până la data de 16 ianuarie 2020, orele 16,00.

Caietul de sarcini poate fi solicitat şi preluat gratuit de la secretariatul şcolii, str. Prieteniei nr. 2, iar vizionarea spaţiului se poate face prin contactarea tehnicianului Mihalache Oana, la locaţia din strada Cornişa nr.15.

Deschiderea ofertelor se va face în şedinţă publică, în ziua de vineri, 17 ianuarie 2020, orele 12, la sediul colegiului.

Ofertele neconforme cu prevederile caietului de sarcini nu vor participa la şedinţa de licitaţie publică.

Licitaţia va fi validată dacă prezintă ofertă cel puţin un participant eligibil, cu respectarea plafonului minim al chiriei stabilit de către C L Botoşani. În cazul neprezentării nici unui potenţial contractant sau daca intervin alte cauze obiective, licitaţia se va repeta în săptămânile următoare, în fiecare vineri, la aceeaşi oră.

Anunţul a fost publicat, afişat la sediul unităţii, la ambele locaţii şi a fost postat pe pagina web a şcolii la data de 3 ianuarie 2020.

 

Accesări: 377