Anunţuri referitoare la elevii şcolii ...

 

 

Concurs postere

Categorie: Elevii noştri
Creat: Luni, 25 Mai 2015

S.C. Nova Apa Serv Botoşani S.A. organizează în perioada 15 mai - 5 iunie 2015 concurs de postere cu tema "Viaţa în fiecare picătură!"

Mai multe informaţii găsiţi aici

 

Burse de studiu în străinătate

Categorie: Elevii noştri
Creat: Vineri, 30 Ianuarie 2015
     United World Colleges (UWC) oferă elevilor romani burse de studiu in străinătate. Programul are o durată de doi ani corespunzând claselor a XI-a si a XII-a, se finalizează cu diploma de Bacalaureat International și se adresează elevilor provenind din familii cu venituri reduse si din medii socio-economice defavorizate.
     Concursul va fi organizat de Comitetul Roman de Selecție al UWC in colaborare cu Institutul Italian de Cultura din București si se adresează elevilor cu cetățenie romana cu merite deosebite la învățătură, care au absolvit clasa a IX-a si primul semestru al clasei a X-a cu media generala peste 7,00.
     Formularele de înscriere se vor trimite intre 1 ianuarie 2015 – 28 februarie 2015 prin posta pe adresa Institutului Italian de Cultura din București, ultima data a postei acceptata pentru înscriere fiind 28 februarie 2015.
     Pentru informații suplimentare despre United World Colleges va rugam accesați pagina de internet www.uwc.org. Puteți contacta Comitetul Roman de Selecție la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
     O scurta prezentare a acestui program precum si formularul de înscriere îl găsiţi mai jos. Formularul poate fi descărcat in format Word si de pe pagina Institutului Italian de Cultura, secțiunea Oportunități /Burse de Studiu/ Burse UWC.

Clasele a IX-a 2014

Categorie: Elevii noştri
Creat: Duminică, 14 Septembrie 2014

 

Clasele a IX-a 2014