Activităţi în care au fost implicaţi elevii şcolii ...

Bani pentru scoala ta

Categorie: Evenimente școlare
Creat: Marți, 13 Octombrie 2015

leaderboard 2

Competitia nationala de educatie financiara Bani pentru scoala ta a inceput!

Elevii de liceu din Romania pot castiga, alaturi de sustinatori, finantari de pana la 10.000 de euro pentru scolile lor, daca urmeaza un training online gratuit de educatie financiara si e-commerce.

Participantii pot opta pentru unul dintre cele doua traininguri disponibile - BaniIQ si Banii pe net - sau le pot urma pe amandoua. Fiecare dintre acestea poate fi parcurs in aproximativ 15 minute si pot fi accesate la adresa www.banipentruscoalata.ro .

La competitie pot participa elevi, absolventi, profesori, parinti si alti sustinatori ai unitatii de invatamant, cu varsta mai mare de 15 ani.

Porţi deschise

Categorie: Evenimente școlare
Creat: Joi, 19 Februarie 2015

Un grup de 20 de elevi din clasele a XII-a (filiera teoretică, profil real, specializarea Matematică-Informatică, şi filiera tehnologică, profil tehnic, specializări din domeniile Electronică şi automatizări, Electric şi Mecanică) de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" din Botoşani, însoţiţi de 4 cadre didactice (Cătălina Andriesei, Liliana Bobuţanu, Rodica Gavril şi Dan Lazăr) au participat la una dintre acţiunile evenimentului "Porţi deschise", organizat de Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava, în data de 18.02.2015, în cadrul proiectului POSDRU/156/1.2/G/142184 - "Mobile Access Self Service Student - MASS-USV".

Citește mai departe...

Vot proiect Job Shadow Day

Categorie: Evenimente școlare
Creat: Marți, 02 Decembrie 2014

Vă invităm să susţineţi, prin votul vostru, proiectul Job Shadow Day, iniţiat de Junior Achievement România, urmând paşii simpli de mai jos:

Votul este deschis până pe 11 decembrie 2014, iar fiecare vot va ajuta la ducerea mai departe a proiectul Job Shadow Day şi crearea unui nou format prin care inclusiv elevii din zone defavorizate să aibă acces la informaţii despre carieră.