Newsletter Olanda

Categorie: Consiliere Edmundo Creat: Miercuri, 30 Aprilie 2014

Te gandesti sa studiezi in Olanda?
Atunci cand esti in locul potrivit, experienta de student international poate fi "cea mai frumoasa din viata ta". Cel putin asa a fost pentru Larisa Din, consilier EDMUNDO. Larisa a studiat in Olanda, tara despre care vrem sa iti vorbim astazi si care se afla pe locul 3 in lume in ceea ce priveste raportul calitate/pret al studiilor universitare. Studiile in Olanda au numeroase avantaje care te pot convinge ca aceasta tara este locul potrivit pentru tine:

  • universitati de top recunoscute la nivel mondial
  • taxe de scolarizare accesibile (1906 euro/an atat la licenta, cat si la nivel de master)
  • peste 2100 de programe de studiu in limba engleza (ca sa fii sigur ca il gasesti exact pe acela care iti trebuie).

Poti afla mai multe despre invatamantul universitar olandez, costurile lunare de trai si despre experienta a doi studenti romani acolo in acest articol de pe blogul EDMUNDO.

Ia legatura cu un consilier pentru aplicatia ta! Olanda pare a fi locul potrivit pentru tine? Nu-ti mai ramane sa faci decat sa ii convingi pe cei de acolo ca tu esti studentul potrivit. Vestea cu adevarat buna este ca inca mai ai timp sa aplici pentru ca din septembrie sa te poti numi student international la o universitate olandeza. Consilierii EDMUNDO te pot ajuta in mod gratuit pe tot parcursul procesului de aplicare la una dintre cele 12 universitati-partenere din Olanda.

Tabara VIATA

Cursurile de franghii si escalada, drumetiile, programul in romana sau engleza (la care participa si voluntari din SUA) sunt doar o parte din activitatile educative si distractive de care te poti bucura in Tabara VIATA, dezvoltat de Fundatia Noi Orizonturi. Prima tabara de educatie prin aventura din Romania te asteapta in doua locatii: Straja si Tusnad.
Inscrie-te»

Da Play!

Learnity caută 7 liceeni din Bucuresti, cu chef de invatare si dornici sa faca parte din prima generatie de elevi care-si construiesc propria comunitate de invatare. Primul pas este sa te inscrii pana pe 8 mai la Da Play!, unde alaturi de alti elevi vei trece printr-o serie de provocari ce va vor ajuta sa lucrati mai bine in echipa, sa experimentati solutii inedite de rezolvare a problemelor si sa intelegeti cum se iau decizii in cadrul unui grup.
Pentru detalii intra pe site-ul Learnity sau pe pagina de Facebook si completeaza formularul de inscriere!

  

Accesări: 1600