Baftă la BAC

Categorie: Consiliere Edmundo Creat: Sâmbătă, 28 Iunie 2014

 

bac-ed

Saptamana viitoare, incep probele scrise la bac, asa ca ne-am gandit sa iti transmitem cateva mesaje de incurajare din partea consilierilor EDMUNDO. Iar daca tocmai ai terminat clasa a XI-a si ai intrat in vacanta, avem pentru tine doua interviuri cu studenti la universitati de top din UK si SUA si niste idei pentru ce ai putea sa faci vara asta.

 In plus, REVIRO are doua noi oportunitati pentru cei care au terminat deja facultatea.  

Bafta la bac!
 
Probele scrise la examenul de bacalaureat se apropie, asa ca, probabil, emotiile sunt din ce in ce mai mari. Ca in fiecare an, consilierii EDMUNDO s-au gandit sa va transmita cateva mesaje, numai bune sa va incurajeze pe ultima suta de metri. Cu incredere si motivatie, suntem siguri ca o sa treceti cu bine de tot ce urmeaza! 
Daca iti doresti sa studiezi in strainatate si inca nu ai aplicat, avem vesti bune. Consilierii nostri te pot ajuta sa iti trimiti aplicatia chiar si dupa bac! Pentru fiecare intrebare, raspunsul este la un e-mail distanta. Ia legatura cu un consilier EDMUNDO si afla mai multe detalii despre optiunile disponibile.
 
 
Tocmai ai terminat clasa a XI-a?
 
Data trecuta, iti ofeream cateva motive pentru care e foarte important sa incepi sa iti pregatesti dosarul de aplicare la universitatile de top cat mai devreme. Acum ca a venit vacanta, ai mai mult timp sa te gandesti unde vrei sa studiezi si ce trebuie sa faci pentru a ajunge acolo.
 
Si, pentru a te convinge ca acesta este momentul perfect sa te apuci de treaba, am pregatit pentru tine doua interviuri cu studenti internationali:
  •  Cristian este student la medicină la Cardiff University. Tocmai a terminat anul intai si ne povesteste despre cum s-a pregatit pentru admitere si ce inseamna sa studiezi medicina in Marea Britanie.
  • Alexandra si Catalina tocmai au trecut in anul IV la University of Richmond din Statele Unite. Alexandra a ramas in campus sa lucreze in cercetare in biochimie, iar Catalina face un internship la New York in psihologie.
Doua noi oportunitati de la REVIRO
 
Marketing Asisstant - Orkla Foods Romania

Esti pasionat de marketing si vrei sa-ti aplici cunostintele pe branduri locale? Atunci pozitia de Marketing Assistant de la Orkla Foods este pentru tine! Te vei dezvolta intr-una din cele mai importante companii de pe piata locala a bunurilor de larg consum, iar Tomi, Ardealul sau Unirea sunt doar o parte din brandurile cu care vei lucra.  
 
 
Sales Financial Analyst MARS Romania 
 
Fa-ti bagajele catre MARS daca esti orientat spre solutii si rezultate, iti place sa iei decizii strategice, dar si sa lucrezi operational! Pozitia de Sales Financial Analyst te intampina intr-o cultura organizationala puternica formata de o echipa de profesionisti care asteapta sa colaborati!
 
 
 O scoala care antreneaza oratori si lideri
 
Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni te pot inspira si motiva cu doar cateva cuvinte? Ai putea sa fii si tu unul dintre ei, prin intermediul cursurilor de Leadership si Vorbire in public ce vor avea loc vara aceasta la British Council, in Bucuresti.
 
Vino sa inveti de la unii dintre cei mai buni oratori si instructori din tara cum sa fii convingator si cum poti cuceri orice audienta. Cursurile sunt dedicate liceenilor, iar abilitatile dobandite si diploma oferita de British Council si ARDOR Muntenia vor fi un atu important in dosarul tau de aplicare pentru studiile in strainatate.
 

 

Accesări: 3149