După BAC 2014

Categorie: Consiliere Edmundo Creat: Vineri, 11 Iulie 2014

dupa bac

 

Acum ca ai trecut de examene, vrem sa vorbim despre ce vei face in continuare. Admitere online te ajuta sa te inscrii pentru licenta si master la universitati din Romania. Din noua aplicatie EDMUNDO, afli direct de pe Facebook in ce tari mai poti aplica in functie de nota ta la Bac. Prin Reviro, poti sa aplici pentru doua noi joburi. Iar ACT te asteapta sa vii la un interviu.

 
Aplica la universitati din Romania prin Admitere Online...
 Inscrierea la facultate poate fi un proces complicat, care presupune mult timp pierdut la cozile de la secretariate si chiar deplasari pe distante mari.
Admitere Online e o platforma centralizata care isi propune sa simplifice lucrurile. Prin Admitere Online, te poti inscrie la 4 universitati din tara direct din fata calculatorului. Mai mult, poti sa iti verifici statusul aplicatiei in orice moment, iar dosarul tau va fi verificat de personal specializat si trimis catre universitati doar atunci cand este complet.
Te poti inscrie prin Admitere Online la:
  • Universitatea Romano-Americana Bucuresti
  • Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti
  • Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" Iasi
  • Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara
... sau afla din aplicatia EDMUNDO unde poti studia in strainatate
Vrei sa studiezi in strainatate? Inca te mai poti inscrie, iar daca abia ai dat Bac-ul, EDMUNDO ti-a pregatit o aplicatie prin care sa afli daca esti eligibil, pe baza notei tale.
Ce ai de facut pentru a deveni student? Hai sa vedem:
  • Intra in aplicatia de Facebook, si spune-ne cat ai luat la Bac;
  • Completeaza formularul cu datele tale de contact, pentru ca un consilier EDMUNDO sa te contacteze;
  • Cu ajutorul consilierului tau EDMUNDO, iti construiesti dosarul de aplicare si il trimiti catre universitatea aleasa;
  • Primesti raspunsul universitatii. Daca va fi pozitiv, vei putea incepe sa iti faci bagajele!
Un interviu cu American College of Thessaloniki...
Studii in Europa la standarde americane?
Pe 14 si 15 iulie, un reprezentant al ACT - American College of Thessaloniki vine in Romania pentru sta de vorba cu cei interesati sa urmeze studii universitare la standarde americane. Te gandesti sa aplici? Completeaza formularul pentru a participa. 
 
... si doua joburi de la Reviro
 
Software Developer - Softwire
Descopera compania votata 4 ani consecutiv de catre Sunday Times in top 25 Best Small Companies to Work For! Acum cu un nou sediu in Bucuresti! Responsabilitatile tale vor fi variate - programare, design sau munca de suport - iar mediul de lucru multicultural si orientarea catre angajat sunt doar unele dintre avantajele pe care le vei gasi la Softwire.
 
Junior Broker - Colliers
Daca esti pasionat de vanzari, atunci Colliers International Romania, una dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara, te asteapta sa faci parte din echipa sa tanara si dinamica din Bucuresti!

 

Accesări: 1970