Student in Olanda

Categorie: Consiliere Edmundo Creat: Joi, 23 Aprilie 2015

 21.04.2015

 

Discuta cu un student despre studiile in Olanda
 
 
Olanda este una dintre cele mai bune alegeri pentru studiile in strainatate. Traditia indelungata, precum si preocuparea continua pentru un invatamant de calitate fac din aceasta tara destinatia ideala de studiu.
 
Daca vrei sa te convingi de acest lucru, pe site-ul Holland Education ai posibilitatea de a discuta direct cu studenti aflati la unele dintre cele mai bune universitati din Olanda.
 
Studenti romani de la 8 universitati sunt gata sa raspunda la toate intrebarile la care vrei sa afli raspuns. Alexandru, Carmen, Manuela, Dragos, Cristian si Vlad sunt cei cu care poti discuta absolut tot ce te intereseaza in legatura cu viata de student.
 
Cum aplici, cum e viata in Olanda, taxe si burse, programe de studii si multe alte informatii. Astfel poti fi convins ca vei fi pregatit pentru o studentie plina de experiente inedite si vei avea parte de o educatie performanta.
 
 
Student in SUA in 4 pasi strategici? Consilierii EDMERICA iti explica cum
 
Daca iti doresti sa devii student in SUA, EDMERICA este noul tau partener de conversatie
 
In prezent, in SUA studiaza aproape un million de studenti internationali. Bursele pot fi pe masura pentru dosare de admitere realizate temeinic: in fiecare an ne bucuram de aplicanti care obtin finantari generoase din partea facultatilor americane, inclusiv burse complete care pot acoperi costurile de scolarizare si de trai.
 
Cei patru pasi propusi de EDMERICA iti ofera informatiile de care ai nevoie si sprijin de-a lungul procesului de aplicare si sustinere a testelor, de la selectia universitatilor la realizarea aplicatiei, aplicarea la burse si pregatirea de plecare spre campusul american.
 
Incepem insa cu cea mai importanta intrebare: de ce SUA si cum realizez o aplicatie puternica?
 
Investigam impreuna in cadrul sesiunilor informative gratuite, a workshopurilor cu activitati practice, sau a consilierii individuale oferite de consilierii nostri pregatiti peste ocean. 
 
Ne poti contacta oricand telefonic sau online. Ne gasesti si pe noua noastra pagina Facebook si accesand functia de chat nou-nouta de pe site-ul nostru. Pornim?
 
 
Nu rata webinarul ACT din 22 aprilie
 
Afla tot ceea ce trebuie sa stii despre studii performante si o educatie de calitate intr-un mediu academic de excelenta.

 American College of Thessaloniki iti pune la dispozitie cele mai bune conditii de studiu, fiind preocupati de noi modalitati de imbunatatire a sistemului educational.
 
Daca esti interesat, atunci nu uita sa te inscrii la webinar si participa la discutie. Iti garantam ca vei primi toate informatiile de care esti interesat.
YLC Entrepreneurship Summer School 
 
Ai o idee de business pe care vrei sa o aduci acasa, dar iti lipseste sustinerea?
 
Vara aceasta  Young Leaders Club te invita intr-o tabara de vara interactiva, unde iti face cunostinta cu investitori deschisi sa sustina talentele din Romania cu  expertiza lor. Vino sa le prezinti ideea ta oamenilor de afaceri de la eBay, Google, sau Columbia University.
 
Accesări: 2951