Deadline studii străinătate

Categorie: Consiliere Edmundo Creat: Luni, 15 Decembrie 2014

Întrucât mai este o lună până la primul deadline foarte important pentru aplicarea la studii în străinătate, vă oferim câteva informații pentru elevii claselor a XII-a, care încă nu s-au hotărât la ce facultate vor să dea, sau pe ce domeniu. Noi încă îi putem ajuta să afle mai multe detalii despre opțiunile lor academice și poate asta îi va ajuta să ia o decizie.
Elevii care ar putea fi interesați de acest subiect pot completa formularul: http://edmundo.ro/ofertare/index.php?ir=UKdec2014etn

Cele mai importante informații despre Marea Britane – destinație de studiu
Cea mai populară destinație de studiu printre elevii și studenții care vor să urmeze o facultate în străinătate este Marea Britanie. Acest lucru se datorează mai multor factori, printre care numărul mare de programe în limba engleză oferite, calitatea sistemului de învățământ, recunoscut la nivel mondial, dar și posibilitatea de a accesa un împrumut guvernamental pentru acoperirea taxelor de școlarizare în întregime.
Termenul limită de aplicare pentru universitățile din Marea Britanie este 15 ianuarie 2015. Astfel, elevii de clasa a XII-a, care și doresc să studieze la o universitate britanică, mai au doar o lună la dispoziție să își pregătească dosarul de aplicare. După această dată, vor putea să mai aplice în limita locurilor disponibile rămase la universități.


EDMUNDO – serviciul de consultanță educațională gratuită – are în portofoliu cel mai mare număr de universități partenere din Marea Britanie. Cu alte cuvinte, peste 40 de universități britanice au ales EDMUNDO pentru recrutarea studenților din România. Astfel, oferta de programe de studiu este variată, iar elevii vor primi consiliere gratuită pe tot parcursul procesului de aplicare. Puteți găsi mai multe detalii accesand link-ul: http://edmundo.ro/index.php

Consilierii EDMUNDO îi vor ajuta pe elevi să își creeze o aplicație care să le maximizeze șansele de success și care să fie trimisă la timp. În Marea Britanie, se aplică prin intermediul platformei UCAS, iar elevii vor putea să aleagă maximum 5 universități la care să aplice. Consilierii îi vor ajuta în fiecare pas: de la crearea contului pe UCAS, la feedback pe eseul personal și pe scrisorile de recomandare, dacă este nevoie, până la trimiterea aplicației și oferirea de informații utile despre cazare și alte elemente. Puteți găsi o listă cu avantajele lucrului cu un consilier EDMUNDO accesand link-ul:  http://edmundo.ro/index.php…?

Cel mai important pas este alegerea universităților potrivite domeniilor de interes ale elevilor. Prin completarea unui formular, aceștia vor primi o listă personalizată cu universități potrivită intereselor lor și pentru care vor primi consiliere gratuită.

 

Accesări: 2513